ταξίδι στη γη των θεών

Δελτία Τύπου > Παγκόσμια πρώτη εκτέλεση του μουσικού έργου Olympus Rhapsody

Υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ. η παγκόσμια πρώτη εκτέλεση του μουσικού έργου Olympus Rhapsody για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την κατάκτηση της κορυφής του Ολύμπου (3 Αυγούστου 2013).

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία ανάμεσα στον Ε.Ο.Τ. και τους  διοργανωτές της συναυλίας για τον Όλυμπο, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Οι Αετοί του Ολύμπου”.

Με τη συγκεκριμένη συμφωνία, οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την πρώτη χρονικά καταγεγραμμένη ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου -με κορυφαία εκδήλωση τη συναυλία της 3ης Αυγούστου 2013, η οποία στο εξής βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού- αποκτούν τη δέουσα αναγνώριση και στήριξη από την Ελληνική πολιτεία..

Η συνεργασία ανάμεσα στους δύο διοργανωτές για την επίτευξη ενός πραγματικά σπουδαίου σκοπού, με την παράλληλη ευαισθητοποίηση της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, για τη σπουδαιότητα του Ολύμπου των μύθων και των θρύλων ως ένα από τα ανεκτίμητα κειμήλια του Τουριστικού πλούτου της χώρας μας, κατέδειξε για άλλη μια φορά πως η κοινή δράση ανάμεσα στους τοπικούς φορείς μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την περιοχή.

Για τον Όλυμπο, ως ένα από τα ανεκτίμητα κειμήλια του Τουριστικού πλούτου της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα