ταξίδι στη γη των θεών

Δελτία Τύπου > Γεγονός με παγκόσμιο ενδιαφέρον ο Εορτασμός των εκατό χρόνων από την πρώτη ανάβαση στον Μύτικα

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, καθώς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους τη συναυλία για τον Όλυμπο  στις 3 Αυγούστου 2013.

Η συμπαράσταση  της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. κ. Πάνου Λειβαδά, του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργου Τσακίρη και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Ρέτσου, εκφράστηκε από την πρώτη στιγμή που τους παρουσιάστηκε η ιδέα από την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, κυρία Αφροδίτη Λέινα.

Η εξ΄ αρχής υποστήριξη της  Πανμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ, της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, και των τριών Δήμων της Πιερίας, αποτέλεσε βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του συνόλου των επετειακών εκδηλώσεων. Η στήριξη της UNESCO και  της “Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας Θεσσαλονίκη 2014” κατόπιν, καταδεικνύουν τη διεθνή απήχηση του Ολύμπου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο